Cangzhou Datang Steel Pipe Co., Ltd.

  • 10.08 million
    10,08 juta
    Modal kadaptar 10,08 juta RMB
  • IS09001
    IS09001
    Ngaliwatan sertifikasi sistem kualitas internasional IS09001
  • 3000+
    3000+
    Service geus ngaleuwihan 3000+ usaha

Wilujeng sumping didatangan pabrik urang jeung kasampak maju ka cooperate sareng anjeun.

Prinsip perusahaan kami nyaéta janten saluran pipa sareng alat anu paling profésional di China, dina dasar tabung baja anu mulus, ngahijikeun sumber peralatan pipa kualitas luhur nasional, nyayogikeun jasa bungkusan sapinuhna, kualitas ngajantenkeun kapercayaan palanggan, jasa ngajantenkeun palanggan lega, hasilna ngajadikeun. kanyamanan customer, ngawangun nurani, alus-hearted, boga rasa tanggung jawab, nyumbang ka masarakat slogan enterprise.Our nyaeta konsentrasi profésional dina pipa & asesoris 20 taun.

Tentang Kami
company_intr_img

Bérita paling énggal

TAROS KAMI

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina hiji workday.

Ngahubungan